Gruppavtal för bredband

Skriven av: Stefan Gillgren i Nyheter

BRF Skönstaholm har idag Telia Öppen Fiber indraget till lägenheterna vilket ger alla hushåll möjlighet att teckna ett individuellt avtal för bredband, TV och telefoni med någon av de operatörer som levererar tjänster över Telias öppna nät. Det går också att teckna ett individuellt avtal för bredband, TV och telefoni via ComHems koax-nät (tv-uttagen) som finns indraget till lägenheterna.

Avtalet med Telias öppna nät löper ut 2018-09-30. Styrelsen har frågat olika leverantörer om pris för ett gruppavtal för bredband. Med ett sådant gruppavtal skulle alla hushåll kollektivanslutas till samma bredbandsleverantör, men till ett mycket lägre pris än vad individuella abonnemang kostar idag.

Billigast är Bredband2 som erbjuder bredband 1000/1000 Mbit/s för 90 kr/mån per hushåll.

Som en jämförelse kostar bredband med motsvarande hastighet 999 kr/månaden hos Telia och 899 kr/mån hos ComHem om du tecknar ett individuellt avtal.

Styrelsen vill nu undersöka om det finns ett intresse bland hushåll i Skönstaholm för att teckna ett gruppavtal för bredband med Bredband2 med början 2018-10-01. Kostnaden kommer då att läggas på avierna från Storholmen.

Styrelsen vill också samtidigt passa på att undersöka om det finns ett intresse bland hushåll i Skönstaholm för att ta in offerter för ett gruppavtal för TV.

Ni kan svara genom att fylla i svarstalongen nedan, riva av den och lämna den i brevlådan på Skönstaholmsvägen 10 alternativt fylla i enkäten på följande länk: https://goo.gl/forms/BOlCtWUdlSazkq1C2.

Med vänlig hälsning,

Styrelsen
BRF Skönstaholm

22 nov 2017