God jul och Gott nytt år!

Skriven av: Stefan Gillgren i Nyheter

BRF Skönstaholm logo

Vår nya förvaltare Storholmen har nu skickat ut avier för månadsavgifter och hyror till alla boende för januari, februari och mars 2015. Har du inte fått dina avier – kontakta Storholmen på telefon 0771-786 746. Notera det nya bankgironumret som pengarna ska gå till: 594-6835.

Storholmen jobbar med att upphandla ny jourberedskap för akuta ärenden utanför kontorstid. Så snart det är klart kommer hemsidan att uppdateras med dessa uppgifter.

Den löpande fastighetsskötseln kommer att utföras av Åkerlunds Fastighetsservice AB på uppdrag av Storholmen. Bra att veta att deras personal alltså är våra nya vaktmästare och kommer att synas i området.

Alla nyinflyttade som inte fått nya namnlappar på brevlådorna ombeds kontakta Storholmen efter helgerna, så hjälper de till med detta.

Arbetet med att få alla handlingar och uppgifter från vår tidigare förvaltare kommer ske efter årsskiftet. Det finns några ärenden och skador som dragit ut på tiden, och som den nya förvaltaren kommer få ta tag i så snart som möjligt. Vi ber om överseende med detta.

Vi har även beställt en underhållsplan av Storholmen. Deras tekniska förvaltare ska gå igenom våra fastigheter och utifrån det bedöma vilka underhållsåtgärder som kommer behövas de kommande åren, samt uppskatta kostnaderna för dessa arbeten. Underhållsplanen kommer ge oss en bättre framförhållning och ett bättre underlag för budgetarbetet. En första fastighetsgenomgång är inplanerad i mitten av januari.

Till sist vill vi rikta en uppmaning till alla boende inför de stundande helgerna. Berätta gärna för era grannar om ni reser bort, och hjälp varandra att hålla lite extra koll och ta hand om post och tidningar. Allt för att minska risken för inbrott.

Passa även på att kontrollera att brandvarnarna fungerar som de ska och håll koll på levande ljus.

Vi önskar alla Skönstaholmare en riktigt god jul och ett gott nytt år!

/ Styrelsen

22 dec 2014