Information om bredbandet i Skönstaholm

Information om bredbandet i Skönstaholm

Skriven av: Styrelsen Brf Skönstaholm i Nyheter
BRF Skönstaholm logo
2018-10-02
Under tisdagen kunde Bahnhofs tekniker installera fiberkonverterare i alla hus utom 15. De kommer under onsdagsförmiddagen att försöka komma in i de kvarvarande bostäderna. Missar du även denna tidpunkt – hör av dig till 2ndlinebrf@bahnhof.net för att boka en tid. Ange ”Brf Skönstaholm” som ämne i mejlet.
Flera boende har haft problem med att få bredbandet att fungera. Man måste använda en dator ansluten med nätverkskabel första gången för att logga in på Bahnhof. Öppna en webläsare för att starta registreringen på adressen https://dhcp.bahnhof.se. Läs gärna välkomstbrevet som skickades ut den 14 september. Det finns på hemsidan här:
För de hushåll som haft Bahnhofs bredband privat sedan tidigare gäller de tidigare inloggningsuppgifterna. Har du glömt bort dessa – hör av dig till Bahnhofs support på 010-510 00 00.
Några har upplevt problem med att man måste välja EN dator eller enhet för uppkopplingen. Detta beror sannolikt på en inställning i routern. Den får inte vara inställd på ”bryggläge”. Hör av er till Bahnhofs support vid behov så kan de förhoppningsvis hjälpa till.
Vi ber om överseende för de olägenheter som övergången eventuellt orsakat.
    / Styrelsen
02 okt 2018